brankom logo

BRANKOM d.o.o je firma kojoj je cilj zadovoljiti zahtjeve kupaca kroz pouzdanu i prepoznatljivu kvalitetu, sa brzom isporukom i osiguranom podrškom.
Jezik: BiH | Eng

09. 12. 2009 Od danas ovlašteni serviser i distributer za LKT traktore u Bosni i Hercegovini. opširnije

21. 06. 2009 Prodaja novih LKT 81T i LKT 82C (mogućnost zamjene staro za novo) Otkup rabljenih šumskih traktora LKT 81 standard i turbo. opširnije


BRANKOM d.o.o. kompanija je osnovana 1991. godine, kojoj je osnovna djelatnost usluge u šumarstvu ( siječa i izrada šumskih drvnih sortimenata, izvoz ), djelujemo na području Š.G."Ribnik" sa osam zglobnih traktora LKT 81 standard i turbo.

Od Juna mjeseca 2007. godine proširili smo djelatnost i specijalizirali se za pružanje usluga u šumarskome sektoru, uvozom originalnih rezervnih dijelova za šumske zglobne traktore LKT i traktore marke Zetor iz Slovačke.

Otvaranjem novoga prodajno - servnisnog centra proširili smo i našu ponudu. Dugovječnost proizvoda i kvalitetatna usluga su argumenti zbog kojih su se robne marke LKT i Zetor-a našli na našim policama. Možete nam se obratiti jer mi smo ti koji će nastojati naći najbolje rješenje za vas. Do ponovnog susreta pozdravlja vas Brankom - Team.